Jarní pozdrav a pozvánka na 5. sraz

22.03.2015 17:41

Ahoj kamarádi - motorkáři v jedné stopě a vůbec všichni příznivci jednostopých vozidel,

dne 21. března začalo astronomické jaro, označované jako čas jarní rovnodennosti a protože sluníčko už vytáhlo i některé jarní květinky ze zamrzlé hlíny, vylezl jsem i já ze zimního brlohu a vyrazil na čerstvě nablýskaném stroji vyhnat pavouky z výfuku a ujet prvních pár kilometrů. Projížďka trvající ne dlouhou dobu, o to ale upřímné pozdravy motorkářů mne přiměly k tomu, abych vám připoměl náš již chystající se 5. sraz motorkářů v jedné stopě, který se bude konat ve dnech 5. - 7. června 2015 v malebném prostředí řeky Orlice v kempu Kostelec nad Orlicí.

Po oba 2 dny bude hrát živá hudba, připraveny jsou soutěže a protože se minulý sraz osvědčila tombola - ani ta nebude chybět. Jako každý rok budou prodávány řízky a guláš od pana Bartoše a jako třešnička na dortu se navečer bude grilovat prasátko.

Novinkou pro letošní ročník bude svěcení motorek vambereckým farářem, které se bude konat v rámci sobotní SPANILĚ JÍZDY - ta dále pak povede po krásách Orlických hor.

A protože i vy jistě znáte slova od známého českého tenora  "Čas letí jako bláznivý, já nechytím ho ani ty" - rezervujte si včas místa v chatkách či pokojích a přijeďte s námi všemi poklábosit u dobrého piva, chutného masíčka a v partě dobrých přátel a kamarádů.


Těší se Fanda a Míla a celý realizační tým.