Vyhodnocení jarního srazu konaného dne 20.-22.6.2014

23.06.2014 11:12

Ahoj kamarádi, motorkáři!

Rád bych vyhodnotil úspěšnost jarního srazu, který se konal ve dnech 20-.22. června 2014.

Účast motorkářů předčila naše očekávání, dorazili jste opravdu v hojném počtu cca. 160 účastníků. Páteční počasí nám však připomínalo spíše apríl, v sobotu se pak nebe umodřilo a bylo polojasno.

Sobotní vyjížďka po krásách Orlických hor přes Vamberk, Žamberk, Pastviny, Mladkov až do Českých Petrovic se vydařila.Zde proběhla hodinová přestávka, kde jsme si mohli v klidu vychutnat známého českého imitátora Dušana Kohouta spolu s country hudbou a občerstvením. Zpáteční spanilou jízdu jsme již absolvovali přes Bartošovice, Rokytnici, Pěčín a Rychnov nad Kněžnou. Tato vyjížďka měřila celkem 98 km a zúčastnilo se jí  97 motorek.

Křižovatky a kruhové objezdy byly řádně zajištěny městskou a státní policií spolu s našimi motorkáři.

Po návratu ze Spanilé jízdy na nás čekalo grilované prasátko, vyhlášené super řízky a gulášek.

K tanci a poslechu nám v pátek zahrál DJ Štovík a v sobotu pak živá country kapela "Stará Vesta". Program byl obohacen o soutěže s drobnými cenami v podobě reklamních předmětů.

V neděli ráno jsme se společně rozloučili a každého čekal návrat domů. Rád jsem slyšel Vaše kladné hodnocení celé akce se slovy díků a také to, že se již těšíte na příští podzimní sraz, který se tentokrát bude konat 5.-.7. září 2014.

 

Za sebe a celý kolektiv, který se podílel na přípravě a organizaci motosrazu bych Vám rád poděkoval za Vaši účast a popřál Vám všem spoustu šťastně ujetých kilometrů a pevné zdraví do dalšího podzimního srazu.

 

František Dvořák (Frenky)

hlavní pořadatel